Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення скорпіонка » 03 квітня 2018, 23:04

свєтка1111 написав:дівчатка всім привіт...того року пекла пасочки -дуже смачнющі були чоловік так хвалив....але рецепт не помню......звечора робиться опара (яйця збиваються ....)...підскажіть будь-ласочка

може александрійська viewtopic.php?f=124&t=345638&p=5628233&hilit=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%2A#p5628233
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення gobchik » 03 квітня 2018, 23:09

Lamana написав:
gobchik написав:
Lamana написав:вже немає в Еко( хотіла ще взяти((

В Велмарті є, ціна та сама.

по 28 грн./2 кг?
Дуже вдячна Вам!

Так 2 кг - 28 грн. Будь ласка.
gobchik
 
Повідомлень: 2507
З нами з: 07 вересня 2009, 18:29
Репутация: 248

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Dolchik » 03 квітня 2018, 23:35

Привіт.Порадьте. Яку паску пекти? Щоб і швидко і смачно і перевірений рецепт? ) Маю сметану домашню.
Dolchik
 
Повідомлень: 531
З нами з: 03 квітня 2011, 12:27
Репутация: 34

Re:

Повідомлення Dolchik » 04 квітня 2018, 00:04

BaNaNoV написав:і я кожен рік пробую новий рецепт!
цього року буде ось цей -
http://forum.say7.info/topic41888.html
цікавий рецепт і відгуки дуже гарні...
спробую-вовка боятись-в ліс не ходити!

Цікавить чи справді добра вийшла? Хтось робив таку? Дякую.
Dolchik
 
Повідомлень: 531
З нами з: 03 квітня 2011, 12:27
Репутация: 34

Re: Re:

Повідомлення Aprelka » 04 квітня 2018, 08:49

Dolchik написав:
BaNaNoV написав:і я кожен рік пробую новий рецепт!
цього року буде ось цей -
http://forum.say7.info/topic41888.html
цікавий рецепт і відгуки дуже гарні...
спробую-вовка боятись-в ліс не ходити!

Цікавить чи справді добра вийшла? Хтось робив таку? Дякую.


Якраз про цю паску на останніх сторінках писали- паска на кефірі. Рецепт дуже хороший. Про нюанси я писала на 1 сторінці. Там і шукайте.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Aprelka » 04 квітня 2018, 08:51

Dolchik написав:Привіт.Порадьте. Яку паску пекти? Щоб і швидко і смачно і перевірений рецепт? ) Маю сметану домашню.


Таких рецептів дуже багато. Вже більше десятка набереться. А який з них до смаку саме вам, ми не можемо знати. ;)
Спробуйте Паску на кефірі. Шукайте ЗМІСТ на 1 сторінці
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення Sveto4ka786 » 04 квітня 2018, 14:19

Нагадайте, хто минулого року пік пасочки по рецепту "Венское тесто" https://forum.say7.info/topic41815.html ,
дійсно гріти духовку до 200-250 градусів? ? ?
Пекла минулого року, но зовсім цього моменту не пам'ятаю...робила дві на 0,5 порції цієї і "Кулич Царский", а темп.режим "венського" щось мене зараз застопорив
Аватар користувача
Sveto4ka786
 
Повідомлень: 3893
З нами з: 25 жовтня 2013, 22:18
Звідки: р-н Ювілейний 097 644 5два 74
Репутация: 561

Re:

Повідомлення Aprelka » 04 квітня 2018, 16:22

Sveto4ka786 написав:Нагадайте, хто минулого року пік пасочки по рецепту "Венское тесто" https://forum.say7.info/topic41815.html ,
дійсно гріти духовку до 200-250 градусів? ? ?
Пекла минулого року, но зовсім цього моменту не пам'ятаю...робила дві на 0,5 порції цієї і "Кулич Царский", а темп.режим "венського" щось мене зараз застопорив


250 градусів - багато.
Тісто відразу схопиться, сильно підніметься, потім може серединка впасти. Після випікання, як розріжете, серединка може бути з такою дірою пустотною.

Раджу 180- 200 градусів, дивлячись, яка у вас духовка. Мені, наприклад, і 200 градусів- це багато.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re: Re:

Повідомлення Sveto4ka786 » 04 квітня 2018, 16:43

Aprelka написав:
Sveto4ka786 написав:Нагадайте, хто минулого року пік пасочки по рецепту "Венское тесто" https://forum.say7.info/topic41815.html ,
дійсно гріти духовку до 200-250 градусів? ? ?
Пекла минулого року, но зовсім цього моменту не пам'ятаю...робила дві на 0,5 порції цієї і "Кулич Царский", а темп.режим "венського" щось мене зараз застопорив


250 градусів - багато.
Тісто відразу схопиться, сильно підніметься, потім може серединка впасти. Після випікання, як розріжете, серединка може бути з такою дірою пустотною.

Раджу 180- 200 градусів, дивлячись, яка у вас духовка. Мені, наприклад, і 200 градусів- це багато.

Електрична, хороша духовка ( як я пекла минулого року?! :? :roll: )...завжди 180 використовую...майже перечитала всі коменти до неї, теж схиляюсь до змельшення темпи
Дякую!
Аватар користувача
Sveto4ka786
 
Повідомлень: 3893
З нами з: 25 жовтня 2013, 22:18
Звідки: р-н Ювілейний 097 644 5два 74
Репутация: 561

Повідомлення Aprelka » 05 квітня 2018, 07:58

Знайшла новий для себе рецепт "вологого" тіста для пасочки. Хочу спробувати.
Ділюсь, можливо ще когось заінтригую ним
Необыкновенный на Вкус "Влажный" Кулич
https://www.youtube.com/watch?v=QMspRkR ... e&index=16
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 08:48

почитала ваші муки щодо спец. борошна.. вже думала, і собі купувати, але купила звичайне вінницьке - воно не підвело))ЗображенняЗображення п.с. рецептом не поділюся, бо його ще нема, так сказати, в розробці))) бо практично все "на глаз" замісила.
Востаннє редагувалось КсеніяNSP в 05 квітня 2018, 22:03, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення denart4 » 05 квітня 2018, 09:13

Тикніть пальцем)))) Паски на сметані
Минулого року пекла-сподобалася.
А зараз не можу знайти
Аватар користувача
denart4
 
Повідомлень: 21977
З нами з: 26 серпня 2013, 12:43
Звідки: 0969138730 Арсен Північний.УКРПОШТА відправка 1раз на 2 тижні!!!
Репутация: 1859

Повідомлення tanyayacuk » 05 квітня 2018, 10:18

Дівчата, хто робить глазур на желатині, коли ви прикрашаєте свої пасочки? якщо я сьогодні нею прикрашу паски, то вона буде триматися, нічого до Великодня не станеться з нею? (питаю, бо колись зробила білкову глазур, пообмазувала, а вона просто зникла з пасочок)
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Re:

Повідомлення 1220 » 05 квітня 2018, 10:44

tanyayacuk написав:Дівчата, хто робить глазур на желатині, коли ви прикрашаєте свої пасочки? якщо я сьогодні нею прикрашу паски, то вона буде триматися, нічого до Великодня не станеться з нею? (питаю, бо колись зробила білкову глазур, пообмазувала, а вона просто зникла з пасочок)

желатиновую наношу в день,когда кулич выпекаю.
Любого вида глазурь наносить в несколько слоёв нужно,тогда не будет так,как в описанном Вами случае
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення VikaZ » 05 квітня 2018, 12:27

Дівчата) Всім привіт) Усім вдалої та запашної пасочки)))Скажіть хто прикрашав швейцарською меренгою.Її можна так і лишити як крем?Чи треба в духовку на трохи поставити?Дякую)
Аватар користувача
VikaZ
 
Повідомлень: 626
З нами з: 06 травня 2012, 16:32
Звідки: Квасилів тел.0961978849
Репутация: 117

Повідомлення kalipso » 05 квітня 2018, 13:10

Ну що, починаю?
Венське тісто, робила 0.5 порції. Вийшло 5 пасочок, але одну дехто з'їв. Квецяла не майонезом))) розтопленими дропсами
Зображення
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Повідомлення Basalkevych » 05 квітня 2018, 13:34

Дівчата, привіт,напишу як я робила панеттоне на заквасці з СП, може комусь пригодиться
Опару робила на молоці. На пів порції закваски давала 2 яйця. Замісила 2 тісто(без масла,цедри і сухофруктів),щоб змішалось все, далі дод. опару, місила комбайном 20хв. далі маленькими порціями дод. все масло+цедра ,ще 10хв місила. в кінці сухофрукти
Аватар користувача
Basalkevych
 
Повідомлень: 10222
З нами з: 17 березня 2010, 16:05
Репутация: 671

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення mamatanya » 05 квітня 2018, 14:07

Дівчата, хелп :cry:
В нас виключили світло якраз в момент, коли я мала ставити пасочки в духовку( везунчик я по житті, знаю). Вже пасочки 1год, 40хв стоять у формах. Коли появиться світло-без поняття. Є взагалі шанс, що вони не пропадуть?
mamatanya
 
Повідомлень: 362
З нами з: 07 січня 2011, 22:02
Звідки: Рівне,Істамбул
Репутация: 60

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Snasa » 05 квітня 2018, 14:16

mamatanya написав:Дівчата, хелп :cry:
В нас виключили світло якраз в момент, коли я мала ставити пасочки в духовку( везунчик я по житті, знаю). Вже пасочки 1год, 40хв стоять у формах. Коли появиться світло-без поняття. Є взагалі шанс, що вони не пропадуть?

В моєї куми колись так було - вона замісила тісто - і тут поздвонили, що померла бабуся. Тісто стояло до вечора саме. Ввечері все такий кума розклала і попекла паски - вийшли цілком нормальні, може не супер, але їстивні.
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re:

Повідомлення 1220 » 05 квітня 2018, 14:19

kalipso написав:Ну що, починаю?
offtopic "Венське тісто, робила 0.5 порції. Вийшло 5 пасочок, але одну дехто з'їв. Квецяла не майонезом))) розтопленими дропсами
Зображення
"
Супер!Хазяюшка!.))) И как ты успеваешь еще и украсить, имея маленького непосидющего шустрика?
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення kalipso » 05 квітня 2018, 14:44

:lol: Мій батько був білкою
Знаєш, реклама така є
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Aprelka » 05 квітня 2018, 14:58

mamatanya написав:Дівчата, хелп :cry:
В нас виключили світло якраз в момент, коли я мала ставити пасочки в духовку( везунчик я по житті, знаю). Вже пасочки 1год, 40хв стоять у формах. Коли появиться світло-без поняття. Є взагалі шанс, що вони не пропадуть?


Якщо тісто у фрмах виросло і перестоює свій час, то воно просто впаде. Спасайте ситуацію, виймайте з форм назад в таз, можете примняти добренько знову промісивши якусь хвилинку- дві. Далі накривайте рушником і нехай стоїть, поки світло не увімкнуть. Потім знову заповните форми. Якщо у вас були паперові, то другий раз не накладайте туди, треба інші.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення Irisha130983 » 05 квітня 2018, 15:06

Підскажіть чи треба паперові форми мазати всередині?
Аватар користувача
Irisha130983
 
Повідомлень: 7763
З нами з: 09 січня 2011, 11:15
Звідки: Дворецька(Руська)067 922 35 34
Репутация: 285

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення mamatanya » 05 квітня 2018, 15:21

Aprelka написав:
mamatanya написав:Дівчата, хелп :cry:
В нас виключили світло якраз в момент, коли я мала ставити пасочки в духовку( везунчик я по житті, знаю). Вже пасочки 1год, 40хв стоять у формах. Коли появиться світло-без поняття. Є взагалі шанс, що вони не пропадуть?


Якщо тісто у фрмах виросло і перестоює свій час, то воно просто впаде. Спасайте ситуацію, виймайте з форм назад в таз, можете примняти добренько знову промісивши якусь хвилинку- дві. Далі накривайте рушником і нехай стоїть, поки світло не увімкнуть. Потім знову заповните форми. Якщо у вас були паперові, то другий раз не накладайте туди, треба інші.

Годину тому включили, перша партія допікається. Дякую :)
mamatanya
 
Повідомлень: 362
З нами з: 07 січня 2011, 22:02
Звідки: Рівне,Істамбул
Репутация: 60

Повідомлення volohka » 05 квітня 2018, 16:11

KсеніяNSP підкажіть де борошно купували?
дякую
volohka
 
Повідомлень: 2575
З нами з: 06 жовтня 2010, 10:32
Звідки: кооперативний технікум. 067-390-32-74 Альона
Репутация: 344

Re:

Повідомлення свєтка1111 » 05 квітня 2018, 16:23

kalipso написав:Ну що, починаю?
Венське тісто, робила 0.5 порції. Вийшло 5 пасочок, але одну дехто з'їв. Квецяла не майонезом))) розтопленими дропсами
Зображення

яка краса...а прикрашено як гарно....це кружево чи форма таа
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Повідомлення Lamana » 05 квітня 2018, 16:25

Лєна, шикарні пасочки! Чоловіки оцінять, жінки запам'ятають! :lol: :lol:
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення свєтка1111 » 05 квітня 2018, 16:43

дівчатка всі молодці
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 16:48

Лєна шикарні! :D
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 16:50

а в мене в цьому році паски росли шалено, тому в духовці була мерва((( щось я не розрахувала що вони ТАК можуть вирости. тому трохи вигляд не ахті зверху :(
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі