OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone
1220 написав:OLGA60 написав:скорпіонка написав:я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:
Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.
аналогично
idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг
idavors написав:idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг
не додивилась, там в складі аскорбінова кислота, значить для тіста де треба довга росстойка вона не підійде
OLGA60 написав:idavors написав:idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг
не додивилась, там в складі аскорбінова кислота, значить для тіста де треба довга росстойка вона не підійде
Пересмотрела пачку еще раз, не написано, что есть аскорбиновая кислота, склад: пшеница - и все.
BaNaNoV написав:https://www.segodnya.ua/lifestyle/food/kak-prigotovit-samyy-vkusnyy-kulich-na-pashu-recept-tatyany-litvinovoy-1126732.html
У мене тільки одне питання-як? Як це вимісити???
Chukreshka написав:Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?
РОССОМАХА написав:Люди, я пекла тільки з Венського тіста і мені дуже подобається, що тісто солодке і вологе, а який ще рецепт спробувати, тільки не щоб 3 дні))) бо не маю часу, солодку і не пухку-легку, в ідеалі щоб геть пластами рвалась (ото захотіла, да?))))
Буду щиро вдячна за поради
Aprelka написав:Chukreshka написав:Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?
Я давала 6 стаканів цукру, щоб була солодка.
Обережно з есенцією!! Я писала за неї, прийміть до уваги, щоб не зіпсували нею свою пасочку.
Chukreshka написав:Печу вже третій рік, але завжди мучить питання.
Після того як тісто підійшло, розкинула по формам, наприклад 4 шт, а у духовку поміщається тільки 2 форми, то 2 інші пекти після того як попередні спечуться, чи краще з самого спочатку замісити на 2 штуки, бо в іншому випадку тісто може перестояти.
З.І. Надіюся мене зрозуміли, що я хотіла донести.
OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone
malva написав:OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone
зробила по цьому рецепту. Якщо чесно, то розчарована... зовсім не те, що обіцяли... ну але їсти можна.
OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html
1220 написав:OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html
мне тот не плохой и очень даже к тому же рецепт, но, не зря ведь спецмуку для такой выпечки берут. Рецепт легки и без особых заморочек.
А по поводу нового рецепта:
В этом рецепте тоже написано про сильную муку. И три дня времени . и очень смутило (приведу цитату)offtopic .
Очень затратно с учетом цен на газ выйдет
Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -думаю круто конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно
OLGA60 написав:1220 написав:OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html
мне тот не плохой и очень даже к тому же рецепт, но, не зря ведь спецмуку для такой выпечки берут. Рецепт легки и без особых заморочек.
А по поводу нового рецепта:
В этом рецепте тоже написано про сильную муку. И три дня времени . и очень смутило (приведу цитату)offtopic .
Очень затратно с учетом цен на газ выйдет
Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -думаю круто конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно
То есть, вместо 18 гр дрожжей взять закваску из СП Италия ? Я вообще планирую все сделать строго по рецепту. Муку купила Нордик с белком13 %. Дрожжи криворожские. 30 град. - думаю чуть нагреть духовку и выключить, норм. будет.