Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення РОССОМАХА » 28 березня 2018, 21:38

Люди, я пекла тільки з Венського тіста і мені дуже подобається, що тісто солодке і вологе, а який ще рецепт спробувати, тільки не щоб 3 дні))) бо не маю часу, солодку і не пухку-легку, в ідеалі щоб геть пластами рвалась (ото захотіла, да?))))
Буду щиро вдячна за поради
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re:

Повідомлення Snasa » 28 березня 2018, 22:00

Lamana написав:Дівчата, а Макфа (мука) піде на паску?

Цілком, колись пекла з неї.
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 28 березня 2018, 22:10

Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Snasa » 28 березня 2018, 22:56

OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone

Дуже цікавий, прям захотілося спробувати.
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Глорька » 29 березня 2018, 08:45

1220 написав:
OLGA60 написав:
скорпіонка написав:я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:

Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.

аналогично :roll:


Дівчатка, в Фоззі є мука Румянця
Аватар користувача
Глорька
 
Повідомлень: 6477
З нами з: 06 листопада 2011, 20:31
Звідки: Ті,що приходять до Вас випадково... дверима не помиляються!
Репутация: 440

Re:

Повідомлення idavors » 30 березня 2018, 15:00

idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг

не додивилась, там в складі аскорбінова кислота, значить для тіста де треба довга росстойка вона не підійде :(
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Re: Re:

Повідомлення OLGA60 » 30 березня 2018, 15:28

idavors написав:
idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг

не додивилась, там в складі аскорбінова кислота, значить для тіста де треба довга росстойка вона не підійде :(

Пересмотрела пачку еще раз, не написано, что есть аскорбиновая кислота, склад: пшеница - и все.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Re:

Повідомлення idavors » 30 березня 2018, 15:49

OLGA60 написав:
idavors написав:
idavors написав:да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг

не додивилась, там в складі аскорбінова кислота, значить для тіста де треба довга росстойка вона не підійде :(

Пересмотрела пачку еще раз, не написано, что есть аскорбиновая кислота, склад: пшеница - и все.

о, то класно, бо там в тій ссилочці що ви давали є http://1mnenie.ru/uploads/images/2014-0 ... g_1614.jpg
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 30 березня 2018, 17:30

Фото из интернета :lol:
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення July » 30 березня 2018, 18:12

Підкажіть, чим замість глазурі можна покрити паску? Можливо шоколадна глазур? Але хочу щоб не липла і не ламалась як звичайна.
Може я забагато хочу, але раптом хтось мені підкаже?
Тільки зразу з рецептом і пропорціями, по кулінар я ще той
Аватар користувача
July
 
Повідомлень: 7659
З нами з: 09 січня 2011, 22:32
Звідки: Рівне, Центр
Репутация: 600

Повідомлення Колибри » 30 березня 2018, 18:40

Дівчата, а крім Панетоне та Коломбо, по якому рецепту печете? Шось я знов не можу вибрати нічього
Аватар користувача
Колибри
 
Повідомлень: 6349
З нами з: 31 серпня 2010, 17:45
Звідки: Женя
Репутация: 565

Повідомлення Chukreshka » 30 березня 2018, 19:18

Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?
Аватар користувача
Chukreshka
 
Повідомлень: 2734
З нами з: 21 грудня 2012, 21:13
Звідки: Рівне, Інсеко 098 274 44 20
Репутация: 231

Re:

Повідомлення Snasa » 30 березня 2018, 19:34

Chukreshka написав:Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?

Так, з солодких пасок.
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Повідомлення Oksanulka2 » 30 березня 2018, 23:25

Підкажіть будь ласка скільки потрібно додати куркуми на 0.5л
Аватар користувача
Oksanulka2
 
Повідомлень: 668
З нами з: 12 березня 2012, 10:19
Звідки: Курчатова тел.0680154547
Репутация: 74

Повідомлення BaNaNoV » 31 березня 2018, 16:05

https://www.segodnya.ua/lifestyle/food/ ... 26732.html
У мене тільки одне питання-як? Як це вимісити???
Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 31 березня 2018, 16:27

BaNaNoV написав:https://www.segodnya.ua/lifestyle/food/kak-prigotovit-samyy-vkusnyy-kulich-na-pashu-recept-tatyany-litvinovoy-1126732.html
У мене тільки одне питання-як? Як це вимісити???

дуже просто, розділити порцію на 2, або на 3, все одно така кількість пасок не влізе в духовку за один раз.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення Aprelka » 31 березня 2018, 16:31

Chukreshka написав:Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?


Я давала 6 стаканів цукру, щоб була солодка.
Обережно з есенцією!! Я писала за неї, прийміть до уваги, щоб не зіпсували нею свою пасочку.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re:

Повідомлення Викуся1986 » 31 березня 2018, 17:15

РОССОМАХА написав:Люди, я пекла тільки з Венського тіста і мені дуже подобається, що тісто солодке і вологе, а який ще рецепт спробувати, тільки не щоб 3 дні))) бо не маю часу, солодку і не пухку-легку, в ідеалі щоб геть пластами рвалась (ото захотіла, да?))))
Буду щиро вдячна за поради

І я такий рецепт хочу знайти :D досвідчені господиньки, порадьте, на якому рецепті зупинитися ;)
Викуся1986
 
Повідомлень: 1632
З нами з: 13 лютого 2014, 23:52
Репутация: 148

Re: Re:

Повідомлення Chukreshka » 31 березня 2018, 17:35

Aprelka написав:
Chukreshka написав:Думаю пекти та , що на кефірі. Скажіть, будь ласка, дівчата вона солодка?


Я давала 6 стаканів цукру, щоб була солодка.
Обережно з есенцією!! Я писала за неї, прийміть до уваги, щоб не зіпсували нею свою пасочку.

все перечитала і вирішила з лимонною цедрою робити.
Аватар користувача
Chukreshka
 
Повідомлень: 2734
З нами з: 21 грудня 2012, 21:13
Звідки: Рівне, Інсеко 098 274 44 20
Репутация: 231

Повідомлення Chukreshka » 31 березня 2018, 19:25

Печу вже третій рік, але завжди мучить питання.
Після того як тісто підійшло, розкинула по формам, наприклад 4 шт, а у духовку поміщається тільки 2 форми, то 2 інші пекти після того як попередні спечуться, чи краще з самого спочатку замісити на 2 штуки, бо в іншому випадку тісто може перестояти.
З.І. Надіюся мене зрозуміли, що я хотіла донести.
Аватар користувача
Chukreshka
 
Повідомлень: 2734
З нами з: 21 грудня 2012, 21:13
Звідки: Рівне, Інсеко 098 274 44 20
Репутация: 231

Повідомлення Dgulia » 31 березня 2018, 19:43

Dgulia
 
Повідомлень: 170
З нами з: 14 травня 2015, 17:16
Звідки: м.Київ
Репутация: 4

Повідомлення kiwi » 31 березня 2018, 20:01

А таку пасочку хтось пік
https://andychef.ru/recipes/old-kulich/ ?
kiwi
 
Повідомлень: 5276
З нами з: 17 березня 2012, 12:31
Репутация: 516

Re:

Повідомлення Jarina » 31 березня 2018, 21:45

Chukreshka написав:Печу вже третій рік, але завжди мучить питання.
Після того як тісто підійшло, розкинула по формам, наприклад 4 шт, а у духовку поміщається тільки 2 форми, то 2 інші пекти після того як попередні спечуться, чи краще з самого спочатку замісити на 2 штуки, бо в іншому випадку тісто може перестояти.
З.І. Надіюся мене зрозуміли, що я хотіла донести.

Ті 2 спокійно почекають , поки спечуться перші)
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 31 березня 2018, 21:49

Кто пек панеттоне на закваске из СП ? Купила сегодня, прочитала рецепт, там 150 гр сахара на 450 гр молока и 650 гр муки.
Чё то меня это смущает, сахара мало, 150 гр это ведь меньше стакана. Я вся в раздумьях :?
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення malva » 01 квітня 2018, 12:57

OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone

зробила по цьому рецепту. Якщо чесно, то розчарована... зовсім не те, що обіцяли... ну але їсти можна.
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18449
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення 1220 » 01 квітня 2018, 15:36

malva написав:
OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone

зробила по цьому рецепту. Якщо чесно, то розчарована... зовсім не те, що обіцяли... ну але їсти можна.

тоже попробовала испечь.
То ж не зря писали,что мука нужна специальная. Цедра давала такой умопомрачительный аромат, что я думала, что шедевр кулинарной выпечки бедет наконец-то, но видать этот шедевр для меня ждет где то в будущем)))
Изделие практически не крошится, но, что б силы у теста были те поры создать и удержать-100% нужна не та мука, которую я взяла для выпечки по этому рецепту. Не плохо,но, второй раз не испеку по этому рецепту если муки с необходимыми параметрами не куплю
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 01 квітня 2018, 16:16

А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення 1220 » 01 квітня 2018, 16:45

OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html

мне тот (по первой ссылке который был) не плохой и очень даже к тому же рецепт, но, не зря ведь спецмуку для такой выпечки берут. Рецепт относительно легкий и без особых заморочек.

А по поводу нового рецепта:
В этом рецепте тоже написано про сильную муку. И три дня времени . и очень смутило (приведу цитату)offtopic "за 30 минут до ее использования и держать ее при температуре 30 градусов".
Очень затратно с учетом цен на газ выйдет. Но очень интересно то,что масло не добавляется ни на одном из этапов, а в самом конце-куском.
Если кто то попробует приготовить,то, плиз обязательно отзыв напишите и хорошо бы еще и с фото конечного результата.

Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -то крутой конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 01 квітня 2018, 17:05

1220 написав:
OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html

мне тот не плохой и очень даже к тому же рецепт, но, не зря ведь спецмуку для такой выпечки берут. Рецепт легки и без особых заморочек.
А по поводу нового рецепта:
В этом рецепте тоже написано про сильную муку. И три дня времени . и очень смутило (приведу цитату)offtopic "за 30 минут до ее использования и держать ее при температуре 30 градусов".
Очень затратно с учетом цен на газ выйдет
Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -думаю круто конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно

То есть, вместо 18 гр дрожжей взять закваску из СП Италия ? Я вообще планирую все сделать строго по рецепту. Муку купила Нордик с белком13 %. Дрожжи криворожские. 30 град. - думаю чуть нагреть духовку и выключить, норм. будет.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення 1220 » 01 квітня 2018, 17:29

OLGA60 написав:
1220 написав:
OLGA60 написав:А я то думала что рецепт классный. Ладно, а как вам такой :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html

мне тот не плохой и очень даже к тому же рецепт, но, не зря ведь спецмуку для такой выпечки берут. Рецепт легки и без особых заморочек.
А по поводу нового рецепта:
В этом рецепте тоже написано про сильную муку. И три дня времени . и очень смутило (приведу цитату)offtopic "за 30 минут до ее использования и держать ее при температуре 30 градусов".
Очень затратно с учетом цен на газ выйдет
Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -думаю круто конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно

То есть, вместо 18 гр дрожжей взять закваску из СП Италия ? Я вообще планирую все сделать строго по рецепту. Муку купила Нордик с белком13 %. Дрожжи криворожские. 30 град. - думаю чуть нагреть духовку и выключить, норм. будет.

ну если по рецепту, то там же не указана закваска, а три вида опары из мокрых дрожжей автор использовал.
А в той закваске что в СП(не покупала.то,незнаю), думаю рецепт другой предлагается.
Послушаю с интересом тех, кто опыт в выпечке данного изделия(Панеттоне) имеет
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі