Chukreshka написав:Печу вже третій рік, але завжди мучить питання.
Після того як тісто підійшло, розкинула по формам, наприклад 4 шт, а у духовку поміщається тільки 2 форми, то 2 інші пекти після того як попередні спечуться, чи краще з самого спочатку замісити на 2 штуки, бо в іншому випадку тісто може перестояти.
З.І. Надіюся мене зрозуміли, що я хотіла донести.
snasa написав:Ніколи не давала в паску куркуму, завжди намагаюся брати домашні яйця. Скажіть, вона крім кольору дає якийсь аромат? Чи якщо домашні яйця то її не треба класти?
kalipso написав:Як зробити щоб глазур на пасках "шапкою" трималась, а не соплями стікала?
Може готова магазинна якась є така?
Valeriana написав:kalipso написав:Як зробити щоб глазур на пасках "шапкою" трималась, а не соплями стікала?
Може готова магазинна якась є така?
https://andychef.ru/recipes/meringue/ швейцарська меренга буде стояча https://andychef.ru/wp-content/uploads/2017/04/ma-2.jpg
Valeriana написав:якщо покрити зразу спечену ще гарячу ,то вона добре сохне
kiwi написав:А таку пасочку хтось пік
https://andychef.ru/recipes/old-kulich/ ?
1220 написав:malva написав:OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone
зробила по цьому рецепту. Якщо чесно, то розчарована... зовсім не те, що обіцяли... ну але їсти можна.
тоже попробовала испечь.
То ж не зря писали,что мука нужна специальная. Цедра давала такой умопомрачительный аромат, что я думала, что шедевр кулинарной выпечки бедет наконец-то, но видать этот шедевр для меня ждет где то в будущем)))
Изделие практически не крошится, но, что б силы у теста были те поры создать и удержать-100% нужна не та мука, которую я взяла для выпечки по этому рецепту. Не плохо,но, второй раз не испеку по этому рецепту если муки с необходимыми параметрами не куплю
yulia2810 написав:Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?
yulia2810 написав:Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?
Tanyshka написав:Nataly777 написав:Дівчата, в який день ви печете паску? є ж якісь дні коли не можна?
Привіт зазвичай ми печемо четвер або субота . Але цього року в суботу велике свято тому пекти будемо в четвер.