Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення kalipso » 01 квітня 2018, 17:50

Як зробити щоб глазур на пасках "шапкою" трималась, а не соплями стікала?
Може готова магазинна якась є така?
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Re:

Повідомлення Aprelka » 01 квітня 2018, 18:13

Chukreshka написав:Печу вже третій рік, але завжди мучить питання.
Після того як тісто підійшло, розкинула по формам, наприклад 4 шт, а у духовку поміщається тільки 2 форми, то 2 інші пекти після того як попередні спечуться, чи краще з самого спочатку замісити на 2 штуки, бо в іншому випадку тісто може перестояти.
З.І. Надіюся мене зрозуміли, що я хотіла донести.


Якщо в пічку поміщається тільки дві форми, то в інші форми тісто не викладайте доти, доки не поставите випікатись перші.
Чому так? Тому що в цих формах, в яких паски підійшли, але не влізли в духовку, тісто може просто впасти від довгого очікування своєї черги. Тому що паска випікається довго, не потрібно щоб так довго чекали своєї чергі інші паски.
Одні поставите в пічку, інші тільки закладайте у форми. Поки перші випікатимуться, наступні вже підходитимуть у формах. Якщо тісто в тазу виросло, приминайте його і беріть стільки тіста, скільки вам потрібно дляя нової порції випічки, решта тіста- лишайте в тазу.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення Snasa » 01 квітня 2018, 18:34

Ніколи не давала в паску куркуму, завжди намагаюся брати домашні яйця. Скажіть, вона крім кольору дає якийсь аромат? Чи якщо домашні яйця то її не треба класти?
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re:

Повідомлення скрипка » 01 квітня 2018, 18:36

snasa написав:Ніколи не давала в паску куркуму, завжди намагаюся брати домашні яйця. Скажіть, вона крім кольору дає якийсь аромат? Чи якщо домашні яйця то її не треба класти?

Як на мене краще хороші дом яйця. Куркума дає колір.
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10184
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 01 квітня 2018, 18:37

1220
"Очень затратно с учетом цен на газ выйдет
Но, думаю,что если смесь специальную для Панеттоне и закваску взять -думаю круто конечный итог в этих обоих рецептах выйдет обязательно ."
Я решила, что вы имеете в виду уже готовую закваску, ну типа из СП. :oops:
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 01 квітня 2018, 22:48

Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re:

Повідомлення Valeriana » 01 квітня 2018, 23:03

kalipso написав:Як зробити щоб глазур на пасках "шапкою" трималась, а не соплями стікала?
Може готова магазинна якась є така?

https://andychef.ru/recipes/meringue/ швейцарська меренга буде стояча https://andychef.ru/wp-content/uploads/2017/04/ma-2.jpg
Valeriana
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 81

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 01 квітня 2018, 23:14

Valeriana написав:
kalipso написав:Як зробити щоб глазур на пасках "шапкою" трималась, а не соплями стікала?
Може готова магазинна якась є така?

https://andychef.ru/recipes/meringue/ швейцарська меренга буде стояча https://andychef.ru/wp-content/uploads/2017/04/ma-2.jpg

і буде кришитися зверху і липнути в середині. Меренга не підходить для покриття пасок, ну хіба ви покриєте і нікуди носити, возити, нічим накривати її не будете, а буде тільки стояти акуратно на столі.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення Valeriana » 01 квітня 2018, 23:18

якщо покрити зразу спечену ще гарячу ,то вона добре сохне
Valeriana
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 81

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 01 квітня 2018, 23:31

Valeriana написав:якщо покрити зразу спечену ще гарячу ,то вона добре сохне

я постійно використовую меренгу для кексів і тортів, вона підсихає і кришиться. Якщо це не заважатиме - то меренга - як варіант об"ємного покриття паски , може бути.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення Фрея » 02 квітня 2018, 00:39

kiwi написав:А таку пасочку хтось пік
https://andychef.ru/recipes/old-kulich/ ?

То що ніхто не пік такої???? Щоб руки в тісто не марать:))))
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Повідомлення yulia2810 » 02 квітня 2018, 10:48

Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?
yulia2810
 
Повідомлень: 393
З нами з: 06 квітня 2013, 00:31
Репутация: 23

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення malva » 02 квітня 2018, 10:56

1220 написав:
malva написав:
OLGA60 написав:Вот нашла такой рецепт Панеттоне :
http://mama-znaet.com/content/kak-ispech-panettone

зробила по цьому рецепту. Якщо чесно, то розчарована... зовсім не те, що обіцяли... ну але їсти можна.

тоже попробовала испечь.
То ж не зря писали,что мука нужна специальная. Цедра давала такой умопомрачительный аромат, что я думала, что шедевр кулинарной выпечки бедет наконец-то, но видать этот шедевр для меня ждет где то в будущем)))
Изделие практически не крошится, но, что б силы у теста были те поры создать и удержать-100% нужна не та мука, которую я взяла для выпечки по этому рецепту. Не плохо,но, второй раз не испеку по этому рецепту если муки с необходимыми параметрами не куплю

а все таки - яку муку для цього варто взяти? щоб все вийшло?
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18449
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re:

Повідомлення ttanita » 02 квітня 2018, 14:14

yulia2810 написав:Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?

Подобаються ці дріжджі на пироги. Цього року буду пекти на них паску.
ttanita
 
Повідомлень: 3942
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 277

Re:

Повідомлення Aprelka » 02 квітня 2018, 14:39

yulia2810 написав:Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?


Минулого року пекла пасочку на цих дріждях ( рецепт "паски на кефірі"). Була задоволена. Не знаю, як працюватимуть на інших рецептах.
Цього року знову їх буду брати.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re:

Повідомлення скорпіонка » 02 квітня 2018, 15:54

yulia2810 написав:Привіт, дівчата, дріжджі "Духм'яна хата" Кривий ріг, добрі будуть на паску?

я брала 2 роки підряд, добрі
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення Lamana » 02 квітня 2018, 16:08

В Еко на них акція 3,99.
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення Lamana » 02 квітня 2018, 16:08

Ще й мука Макфа по 28 грн/2 кг
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення ttanita » 02 квітня 2018, 19:54

А хто пік на борошні ТМ Вілія? Бо купила, але ще не використовувала
Чи краще в Еко Макфу взяти
ttanita
 
Повідомлень: 3942
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 277

Повідомлення Lamana » 02 квітня 2018, 23:33

вже немає в Еко( хотіла ще взяти((
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re:

Повідомлення gobchik » 03 квітня 2018, 07:06

Lamana написав:вже немає в Еко( хотіла ще взяти((

В Велмарті є, ціна та сама.
gobchik
 
Повідомлень: 2507
З нами з: 07 вересня 2009, 18:29
Репутация: 248

Повідомлення Nataly777 » 03 квітня 2018, 09:12

Дівчата, в який день ви печете паску? є ж якісь дні коли не можна?
Nataly777
 
Повідомлень: 2172
З нами з: 07 квітня 2010, 22:35
Звідки: Покровський
Репутация: 214

Re:

Повідомлення malva » 03 квітня 2018, 09:41

Nataly777 написав:Дівчата, в який день ви печете паску? є ж якісь дні коли не можна?

у п"ятницю після виносу плащаниці не можна, а так печіть, коли вам виходить
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18449
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re:

Повідомлення Tanyshka » 03 квітня 2018, 10:48

Nataly777 написав:Дівчата, в який день ви печете паску? є ж якісь дні коли не можна?

Привіт зазвичай ми печемо четвер або субота . Але цього року в суботу велике свято тому пекти будемо в четвер.
Аватар користувача
Tanyshka
 
Повідомлень: 7248
З нами з: 19 серпня 2011, 10:34
Звідки: північний
Репутация: 579

Повідомлення МуленРуж » 03 квітня 2018, 11:13

яке в суботу велике свято?
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10517
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re:

Повідомлення Фрея » 03 квітня 2018, 11:15

МуленРуж написав:яке в суботу велике свято?

благовіщення
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 03 квітня 2018, 13:06

gobchik написав:
Lamana написав:вже немає в Еко( хотіла ще взяти((

В Велмарті є, ціна та сама.

по 28 грн./2 кг?
Дуже вдячна Вам!
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re: Re:

Повідомлення Ruta14 » 03 квітня 2018, 13:10

Tanyshka написав:
Nataly777 написав:Дівчата, в який день ви печете паску? є ж якісь дні коли не можна?

Привіт зазвичай ми печемо четвер або субота . Але цього року в суботу велике свято тому пекти будемо в четвер.

Так, в четвер.
Ruta14
 
Повідомлень: 5168
З нами з: 27 червня 2017, 16:32
Репутация: 272

Повідомлення nikoljmilana » 03 квітня 2018, 13:57

https://youtu.be/QynJUy24gaI дівчата мені тут подобаються рецепти. Можливо комусь треба на замітку)
nikoljmilana
 
Повідомлень: 1416
З нами з: 14 червня 2014, 15:08
Звідки: рівне
Репутация: 128

Повідомлення свєтка1111 » 03 квітня 2018, 22:45

дівчатка всім привіт...того року пекла пасочки -дуже смачнющі були чоловік так хвалив....але рецепт не помню......звечора робиться опара (яйця збиваються ....)...підскажіть будь-ласочка
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі