Наближається ВЕЛИКДЕНЬ.
Знаю, що в нас на форумі багато господиньок, які самі печуть смачнючі пасочки.
Давайте ділитись секретами смачнючих пасочок.
Рецепти викладаємо обов"язково з фото!
Ось такий незвичний і смачний рецепт паски До двох повнісіньких жменьок думок дрібно покришимо серця шматок.
Додати чашку вибачливості і дві ложечки ввічливості.
Відтак, два грами розуміння, ясного усміху проміння
І повну склянку, без вагань, доброзичливих бажань.
Чемності теж не жаліти і щедро щирістю полити,
Трішки привітності додати і все разом перемішати.
Тоді пекти в такій печі, що називається теплом душі.
А як паски будуть готові - посипте щедро порошком любові!!------------------------------------------------------
ЗМІСТ1сторінка-клейковина- рецепт виготовлення в домашніх умовах
- паска на кефірі
- паска на вершках
- паска Aprelka розсипчате тісто "Кулич царский"
-
АЙСІНГ- "королевская глазурь"
-
РЕЦЕПТИ ГЛАЗУРІ -
Сирна паска: декілька кулінарних порад з рецептами
-
КОЛОМБА( італійський пасхалиний кекс )
- Рецепти
ПАНЕТТОНЕ ( італійський різдвяний кекс )
- паска Tanucha
- Класний рецепт
сирної паски - паска wombatua
- паска 1220
2 сторінка - Паска
"Горіхові рваники" http://cookorama.net/uk/blog/recepty-do ... anyky.html - паски від OLGA60 - 2 рецепта + відгук по Паска "Горіхові рваники"
- паска від Рівната
- відгук та рецепт-
Итальянский пасхальный кекс "Коломбо" від dors2005
- паска від ЗлийБабай
-
Соотношение дрожжей сухих к свежим прессованным http://www.foto-recepti.ru/kulinarnye-s ... annym.html 3 сторінка -
ПАСКА НА ВЕРШКАХ від Svetylka
-
поради по температурному режиму духової шафи для випікання паски від Aprelka
- пасхальный кулич
«Самый вкусный» посилання BaNaNoV
4 сторінка- Панеттоне в хлебопечке від nnat
6 сторінка- БАБА СВЯТКОВА по Дарії Цвек + фото від Basalkevych
23 сторінка -
паска "30 жовтків" від Jarina Кілька порад початківцямНасамперед пару слів про продукти, бо це є найважливішим. Якщо щось буде не належної якості, паска може не вдатися, попсуємо купу недешевих продуктів і собі настрій на весь Великдень. Значить, домовилися, на продуктах економити не будемо.
Ø Муку постарайтеся купити найкращу з високим вмістом клейковини. Муку обов’язково просіяти і якщо ви її тримаєте в прохолодному місці, то за день до випічки принесіть в кухню, щоб мука прогрілася.
Ø Масло краще брати домашнє, але можна обійтися магазинним доброї якості, і ні в якому разі не спред.
Ø Яйця на паску я беру виключно домашні, і замінювати на магазинні я би не радила.Кожне яйце розділяємо над чашкою, відділяємо білки виливаємо в окрему посудину, і жовтки в іншу, якщо вам попадеться несвіже яйце ви не попсуєте усі вже раніше розділені яйця.
До жовтків додати солі на кінець ножа, перемішати, і залишити на пів години ( так колір стане насиченіший)
Ø Ізюм без кісточок ( я люблю брати Дамські пальчики) і цукати добре промити, викласти на рушник, дати підсохнути, перемішати з мукою ( щоб не осіли у тісті, а були рівномірно розподілені по всьому тісту)
Ø тісто має бути м"якеньке. Перевірити можете так- візьміть себе за мочку вуха. Відчуваєте, яке м"якеньке?)) От таке і має бути тісто.
Ø Якщо печете у паперових формах, то краще форми змазати смальцем ( не олією ).
Ø
Температура випічки- кожна господиня регулює температуру сама ( бо всі духові шафи показують температуру по різному), тому орієнтуємось так-
жар повинен бути таким, як для шарлотки, щоб дати пасочці шанс і підрости і рівномірно пропектись.
Ø Найкраща паска виходить в
керамічних формах, бо там зберігається оптимальна температура для пропікання.
Паперові форми не найкращий варіант, та й мало є паперових форм, з яких паска потім виймається гарно. Зазвичай обдираєте папір разом з боками пасочки....
Як варіант може бути
силіконова форма. Хоч і не тримає таку високу температуру, як керамічна форма, але виймається пасочка з силіконової форми без проблем. Головне, після того, як вийняли паску з духовки, нехай хвилин 10 постоїть пасочка у формі, потім виймаєте. АЛЕ не перетримайте, бо паска спариться і буде, наче варена.